29.03.2016

Halla!

Som jeg (kanskje) sa i går, var det svømming i dag. Og jeg hater jo svømming :D Men heldigvis 'glemte' jeg bagen min, så jeg slapp unna. Isteden for å svømme to hundre meter frem og tilbake, blei jeg igjen på skolen og leste. Engelsklæreren min har gitt meg ei bok som handler om Englands historie, så jeg leste meg gjennom omtrent 1300 år med engelsk historie XD Det var egentlig ganske kjedelig, men det var mye bedre enn å sitte gjennom en hel mattetime eller å dra på svømming. Jeg burde kanskje slutte å klage på svømminga . . . Heheh, men det er jo bare så kjedelig, jeg klarer ikke å motstå. Men tre timer uten noe å gjøre, uten å få lov til å holde på med pc, det var bare drøyt kjedelig. Så jeg satt i et tomt klasserom i omtrent 15 minutter, unten å gjøre noe annet enn tegne på gamle ballonger eller på tavla, men etterhvert kom resten av klassen, da blei jeg bra glad, for da fikk jeg begynne å spise lunsjen min. 
I friminuttene gjorde jeg slik som jeg vanligvis gjør, snakker med Thomas og Maren, og sitter på en benk og koper. Life's good I suppose. 

Akkuratt nå sitter jeg her på rommet mitt i mørket og prøver å tenke på hva jeg skal skrive nå. En liten del av meg sier at jeg må fortsette å skrive på historien min på Quotev, mens en annen sier at jeg må lese ferdig Zweet, ei bok jeg har lånt på skolebiblioteket. Og den siste mener at jeg må lese ferdig en annen historie jeg har lest før, men leser igjen; Fine Dining.

Men nå tipper jeg at jeg burde fortsette på den historien min, så vi sees senere~!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

12, Levanger

Jeg er en 12 år gammel jente fra Nord-Trøndelag. Man kan kalle meg . . asosial, men jeg liker bare ikke folk. Så . . hva annet skal jeg skrive?

Kategorier

Arkiv

hits