Okok, enda et innlegg XD

Heihei igjen! 
Jeg tror jeg begynner å få teken på denne blogginga, det er jo ikke så vanskelig som jeg trudde. Men siden jeg startet en 'personlig' blogg, må jeg vel dele noen hemmeligheter, ikke sant? Men men, det blir nok av hemmeligheter senere! Siden i dag er den siste dagen av påskeferien, og klokka er 21.12, blir det ikke så mye innhold eller no' sånt. Etter jeg har skrevet ferdig dette, tror jeg nok at jeg skrur av og leser litt. For tiden leser jeg ei bra fantasy bok på engelsk, 'The Name Of The Wind' heter den, den er ganske interessant, men lang. Også hører jeg på musikk akkurat nå, for øyeblikket har jeg dratt opp Hetalia playlisten min på YouTube. 'Rasputin', en ganske bra sang fra 70-tallet, er på nå. For ei lita stund siden, holdt jeg på å chattet med en av vennene mine, Thomas, han er to år gamlere enn meg, men vi bruker å være sammen i alle friminuttene og når det er korps-øvelse. I korpset spiller jeg klarinett, det er ikke så vanskelig, men når jeg først begynte fikk jeg så vidt lyd på instrumentet mitt. 

I morgen skal vi ha svømme-øvelse. Jeg hater det, jeg hater læreren, det er kjedelig. Vi svømmer bare lengder, fram og tilbake, fram og tilbake. Svømmelæreren vår er dansk, han heter Gilbert, og så er han alltfor streng. Men den største grunnen til at jeg hater svømming; er at jeg vil ikke vise frem kroppen min i dusjen med alle de andre, jeg er altfor feit, alle de andre har pene, tynne, små kropper, mens jeg har tykke lår, slamsete ben og armer, det er bare stygt. Det er også grunnen til at jeg kuttet meg selv, jeg vet ikke helt hvorfor, jeg bare følte at jeg måtte. Så nå er det fullt av kutt over magen min og brystene mine, noen ganger ser jeg bare saksen og kutter meg selv uten grunn, derfor blir jeg redd at hvis noen av lærerne ser, og sier i fra til foreldrene mine, får jeg kjeft og de blir så strenge eller no' sånt.

Men nå må jeg legge meg, hade . . .

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Nora

Nora

12, Levanger

Jeg er en 12 år gammel jente fra Nord-Trøndelag. Man kan kalle meg . . asosial, men jeg liker bare ikke folk. Så . . hva annet skal jeg skrive?

Kategorier

Arkiv

hits